Cos Cumparaturi / 0

Istorie Britax


Protecting children on the road since 1966

SIGURANTA  COPIILOR IN MASINA DIN 1966

La Britax Römer, ne asiguram ca parintii si copiii sunt in siguranta pe drum. Compania a fost pe deplin dedicata in acest scop de cand  s-au  fabricat echipamentele de siguranta si accesoriile pentru autoturisme, la inceputul anilor 1930. De la dezvoltarea primului scaun auto Britax Römer pentru copii in 1966, siguranta copiilor a fost prioritatea noastra numarul unu.De peste 50 de ani, am investit timp, bani si depus eforturi pentru a oferi cea mai buna siguranta pentru cei mici. Astazi, Britax Römer dezvolta si produce scaune auto pentru copii, carucioare si scaune pentru biciclete cu 90% din scaunele auto pentru copii si scaunele pentru biciclete fiind "Made in Germany" sau "Made in Britain".


SETAREA STANDARDELOR 
Incepand cu anii 1960, am avut un rol major in dezvoltarea standardelor de siguranta a copiilor in autovehicule. Am contribuit la crearea primului standard mondial a centurilor de siguranta auto (Standardul Britanic din 1960) si la elaborarea primului regulament al Europei privind sistemele de siguranta pentru copii in 1981 (ECE R44), influentand fiecare dintre revizuirile sale pana la actualul ECE R44 04. Si nu in ultimul rand, am ajutat la formularea celei mai recente schimbari in ceea ce priveste reglementarile privind siguranta copiilor in autoturisme - noul standard i-Size.( ECE R129)

PIONERI IN SIGURANTA
Inginerii nostri abordeaza in mod constant urmatoarea generatie de provocari pentru mobilitatea copiilor cu inovatii care continua sa transforme industria noastra. 
Am dezvoltat sistemul Isofix in anul 1997 in colaborare cu Volkswagen, acest sistem fiind acum o dotare standard in Europe pentru instalarea scaunelor auto pentru copii – asigurand de fiecare data o fixare corecta.Sistemul nostru brevetat, PIVOT LINK in anul 1999, reduce miscarea in fata a scaunul auto pentru copii in cazul unui accident.
In anul 2011, am dus la urmatorul nivel sistemul ISOFIX, facandu-l mai sigur (ISOFIX+) si adaugand stabilitate prin tehnologia de ancorare V-TETHER.Aceasta tehnologie imbunatasteste stabilitatea si absoarbe fortele in cazul unui impact.


TESTE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

La Britax Romer, pastrand cele mai inalte standarde de siguranta posibile este de o importanta majora pentru noi. De aceea am creat bazele testarii dinamice interne si operarea a doua facilitati de nivel mondial pentru scaune auto in Europa, iar in 2017 am lansat unul din cele mai moderne și avansate din punct de vedere tehnic, centre de teste de impact pentru scaune auto in intreaga lume.

Tested to the highest standards

FABRICAT IN EUROPA

Cu originea noastra puternica germana și britanica, Britax Römer este dedicat fabricarii in
Europa. In 2016 ne-am mutat la noul nostru sediu construit in Leipheim, Germania. Fiind profund dedicati radacinilor noastre europene, in prezent producem 90% scaune auto și toate scaunele de biciclete in Germania sau Marea Britanie.
Made with care

“MADE WITH CARE”  

Filozofia noastra este de a oferi produse de cea mai inalta calitate pentru clientii nostri, ajungand mult mai departe standardele legale pentru puritate si curatenie. Din riguroase teste independente in mai multe etape in timpul fabricarii, la cerintele minime care merg mult mai departe dincolo de orientarile legislative, la o calitate stricta standardelor de control pe care le stabilim pentru fiecare partener cu care colaboram. Eforturile pe care le-am facut in acest domeniu in ultimii ani, au fost recunoscute de testele consumatorilor, cum ar fi Stiftung Warentest in Germania, unde inca primim cele mai mari rating-uri din categoria substantelor chimice. Fiind profund dedicati radacinilor noastre europene, in prezent producem 90% scaune auto și toate scaunele de biciclete in Germania sau Marea Britanie.
Livram GRATUIT
comenzi peste 100 lei
Deschidere colet
la livrare
Rezervi online si
ridici din showroom
Poti returna
produsul in 14 zile
Contactati-ne pentru
solutii de finantare
Instalare produse
la showroom