Cos Cumparaturi / 0

Cum Comand

Te invitam sa parcurgi catalogul nostru de produse online. Mentionam ca unele imagini nu reflecta cu acuratete culorile, detaliile sau dimensiunea produsului real. Ne straduim sa pastram baza de imagini cat mai fidela, dar acest lucru nu este intotdeauna posibil. Suma minima de vanzare/ facturare si livrare este de 100Ron. Site-ul BRITAX isi rezerva dreptul de a refuza comenzi sub valoarea de 100 Ron, suma considerata minima si colaborarea cu potentiali clienti care nu respecta o conduita civilizata. Livrarea in Bucuresti si judetul Ilfov va fi efectuata cu curierii nostrii contra cost, iar alte localitati decat Bucuresti si Judetul Ilfov va fi efectuata prin curier rapid (Urgent Curier in functie de locatiile disponibile) pe cheltuiala beneficiarului pentru comenzi mai mici de 100 lei sau gratis pentru livrari mai mari de 100 lei. Se accepta ridicarea de la sediu pentru clientii din Bucuresti si din tara. 

Utilizarea informatiilor

Accesarea site-ului www.britax-romer.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate noua se realizeaza in mod electronic.

Vizitatori

Vizitatorii neinregistrati (persoane fizice/juridice) pot accesa paginile site-ului si se pot folosi de informatiile continute de acesta, pot solicita cereri de oferte, si au posibilitatea de a vizualiza preturile produselor.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a efectua orice modificari de preturi, precum si orice modificari ale site-ului www.britax-romer.ro si a structurii acestuia o fara notificare prealabila. Preturile produselor listate pe site-ul www.britax-romer.ro includ TVA. Imaginile prezentate sunt cu titlu de prezentare. Pentru eventuale intrebari sau modificari la comanda va stam la dispozitie la urm. nr de telefon: Mobil: 0763/630926

Livram GRATUIT
comenzi peste 100 lei
Deschidere colet
la livrare
Rezervi online si
ridici din showroom
Poti returna
produsul in 14 zile
Contactati-ne pentru
solutii de finantare
Instalare produse
la showroom